Európske franšízy vo Varšave

Na svoje si prídu v poľskej metropole tí, čo túžia po vlastnom podnikaní v oblasti gastronómie ako aj tí, ktorých láka napríklad oblasť módy, vzdelávania alebo chcú mať vlastnú banku.
Štvrtok
13.07.2017
Najväčšia výstava o franšízingu v strednej a východnej Európe sa blíži. Zúčastniť by sa jej malo 200 vystavovateľov a 7000 návštevníkov.
 

Už 15. ročník FRANCHISE EXPO sa bude i tento rok konať na jeseň v Poľsku, a spojí dohromady počas troch dní cez obchodné jednanie 200 franšízových značiek a asi 7 000 záujemcov o rôzne franšízové príležitosti.

Veľtrh tento rok bude prebiehať počas dní 26. - 28. októbra (štvrtok, piatok, sobota) ), miestom konania zostáva Palác kultúry a vedy vo Varšave.

FRANCHISE EXPO je ideálnym miestom pre výmenu kontaktov a stretnutie potenciálnych obchodných partnerov. Je vynikajúcou a jedinečnou príležitosťou pre vystavovateľov a prezentáciu ich franšízových konceptov. Poskytuje tiež možnosť naviazať na mieste osobné kontakty s potenciálnymi franšízantami a franšízormi, ktorí chcú rozvíjať svoje podnikanie v Poľsku i ďalších európskych krajinách.

Návštevníci FRANCHISE EXPO sú nie iba podnikatelia a majitelia malých a stredných podnikov, korí hľadajú franšízovú príležitosť. Záujemcovia o franšízové licencie si budú môcť vybrať z konceptov z rôznych odborov.

Usporiadateľom je medzinárodná poradenská spoločnosť PROFIT system franchise services, ktorá vydáva v ČR magazín Franchising a prevádzkuje portál franchising.cz. Následne v novembri prebehne tiež už druhý Veľtrh franchisingu v Prahe.

Chcete sa pridať a prezentovať svoju značku na FRANCHISE EXPO vo Varšave?
Kontaktujte českú pobočku spoločnosti
PROFIT system

"Už niekoľko rokov sa pravidelne výstavy zúčastňujem, a vždy som sa tam stretol s ľuďmi, ktorí sa niekoľko mesiacov potom stali našimi franšízantmi. Hlavnou výhodou akcie je, že združuje osoby, ktoré reálne chcú podnikať v oblasti franšízingu a tiež pre to niečo urobia," hovorí Wojciech Goduński, majiteľ úspešných poľských franšízových značiek ako Western Kura, Rybkodajnia, Western Tortilla, Cofeelofee a Mangatto.

Neviete, ako vybrať ten správny franšízový koncept? Zháňate peniaze pre rozvoj podnikania?

Navštívte FRANCHISE EXPO vo Varšave a stretnite sa s franšízovými expertmi, navštívte sériu workshopov a prehlbujte svoje znalosti zo sveta podnikania a franšízových licencií a konceptov. Aktuálny a definitívny zoznam vystavovateľov bude zverejnený v septembri, medzi účastníkmi sú už napríklad spoločnosť Sunkins, ktorá prevádzkuje v ČR franšízovú sieť Svet zdravia, pre Čechov tiež známa značka mBank.