Pre franšízu do Prahy

Veľtrh je súčasťou navštevovaného Summitu Týždňa podnikania. Koná sa rovnako ako v minulom roku 15. novembra, tentokrát od 10:00 do 17:00 hodín v pražskom Slovanskom dome, kde sú rezervované reprezentačné priestory.
Utorok
09.05.2017
V novembri sa v Prahe uskutoční 2. ročník Veľtrhu FRANCHISINGU. Do konca mája môžu prípadní vystavovatelia využiť zľavu.
 

Stretnúť svojich nových franšízantov, nazbierať kontakty v brandži, prezentovať svoj koncept, dozvedieť sa viac informácií o celom odvetví franšízingu. Účastníkom 2. ročníku veľtrhu franšízingu v Prahe 15. novembra 2017 v Slovanskom dome v Prahe prinesie akcia mnohé nové príležitosti. "Všetci, ktorí chcú prezentovať svoj koncept na najväčšej podnikateľskej akcii roka 2017, sa môžu prihlásiť. Pre prihlásených do konca mája, tzv. early birds, ponúkame zľavu 10%," hovorí Gabriela Petrová, manažér pro kľúčových zákazníkov PROFIT system (gpetrova@profitsystem.cz).

Organizátorom veľtrhu je medzinárodná poradenská spoločnosť PROFIT system franchise services. V minulom roku veľtrh v Prahe navštívilo 2000 ľudí. I tento rok sa na organizácii akcie podieľa spoločnosť European Leadership and Academic Institute (ELAI).

Súčasťou novembrového Veľtrhu bude i sprievodný program v podobe seminárov a workshopov. Počas nich sa odborníci a podnikatelia s návštevníkmi podelia o svoje skúsenosti, tipy a najnovšie informácie z ich brandže. Rád sa dočkajú aj tí, ktorí ešte nemajú svoj vytúžený koncept vybraný ale aj tí, čo stoja na začiatku samostatného podnikania pod zavedenou značkou. Zároveň môžu užitočné informácie získať aj firmy expandujúce so svojimi franšízovými značkami do zahraničia.

Do konca mája môžu vystavovatelia využiť zvýhodnených cien. Viac informácií sa dozviete na adrese Veletrhfranchisingu.cz.

Spoločnosť PROFIT system nadväzuje Veľtrhom FRANCHISINGU v Prahe na úspešnú akciu Franchise EXPO, ktorú už 13 rokov organizuje v poľskej Varšave. Je to jeden z najväčších franšízových veľtrhov v Európe a najväčší v regióne strednej a východnej Európy, kde sa každoročne predstavuje okolo 150 značiek, ktoré hľadajú franšízantov nie iba v Poľsku, ale aj v okolitých krajinách. V posledných rokoch si na veľtrh nájde cestu vždy okolo sedem tisíc návštevníkov.

5 dôvodov prečo sa oplatí vystavovať:

1. Stretnete sa s kandidátmi na franšízantov

2. Prezentujete svoj koncept širšej verejnosti

3. Inšpirujete sa novými trendmi v podnikaní

4. Oslovíte 2 tisíc záujemcov o biznis

5. Spoznáte ďalšie franšízové koncepty

Príďte sa pozrieť a inšpirovať sa na Veľtrh FRANCHISINGU v Slovanskom dome v Prahe!
Pre návštevníkov je vstup po registrácii zdarma.