Veľtrh franšíz láka do Paríža

Veľtrh FRANCHISE EXPO PARIS má viac ako tridsaťročnú tradíciu a združuje najprestížnejšie značky sveta z takmer 90 odborov.
Pondelok
27.02.2017
Najväčšia prehliadka franšízingu v Európe FRANCHISE EXPO PARIS 2017 prebehne tento rok od 19. do 22. marca. Čitatelia portálu Franchising.sk môžu získať vstup zdarma.
 

Snívate o vlastnom biznise, radi by ste sa stali samostatným podnikateľom, a neviete ako na to? Alebo sa chcete iba inšpirovať a spoznať najnovšie trendy vo franšízingu? Na nadchádzajúcom veľtrhu FRANCHISE EXPO PARIS na výstavisku Porte de Verseilles môžete nájsť odpovede na otázky ohľadom vlastného podnikania a franšízingu.

Veľtrh franšízových firiem v Paríži má viac ako tridsaťročnú tradíciu a združuje najprestížnejšie značky sveta z takmer 90 odborov, rovnako sa tiež venuje aktuálnym trendom a novým firmám, ktoré na trh franšízingu iba vstupujú. Tento rok sa vo francúzskej metropole koncom marca predstaví počas 4 dní viac ako 500 vystavovateľov z celého sveta. Patria medzi ne tiež národné a medzinárodné asociácie z celej Európy, aj odborníci v oblasti franšízingu. Svojou veľkosťou sa FRANCHISE EXPO PARIS zaradzuje medzi najväčšie franšízové akcie na svete.

Získajte vstup zdarma

Oficiálnym a mediálnym partnerom tejto akcie je tiež slovenský portál venovaný franšízingu Franchising.sk a magazín o podnikaní Vlastní firma FRANCHISING. Poradenská spoločnosť PROFIT system, ktorá je vydavateľom oboch médií, sa veľtrhu zúčastní tiež ako vystavovateľ a medzinárodný poradca. Vďaka tomu môžu čitatelia portálu a partneri získať voľný vstup na túto akciu. Bližšie informácie získate v redakcii portálu Franchising.sk.

FRANCHISE EXPO PARIS očakáva rovnako ako v minulom roku takmer 50 tisíc návštevníkov, z toho 35 tisíc ich prišlo zo zahraničia. Že sa účasť podnikateľom vyplatí, ukázali štatistiky. 75 % vystavovateľov uzatvorila priamo na veľtrhu dohodu s kandidátskymi spoločnosťami, ktorá viedla k vytvoreniu či rozvoju franšízovej siete. Organizátori veľtrhu avizujú tiež 100 odborných konferencií a seminárov.