České konope lieči aj v Číne

Okrem Spojených štátov, kde konope zažíva veľký úspech aj vďaka novej legislatíve, v súčasnosti spoločnosť jedná tiež s čínskymi partnermi.
Pondelok
30.01.2017
Konopná lekáreň prerástla cez hranice do zahraničia, po prvnej pobočke v USA by tento rok rada pridala do franšízovej siete tiež Čínu.
 

Konope je lacný, účinný a šetrný liek na niektoré choroby ako je cukrovka a rakovina, pomáha aj pri liečbe kožných ťažkostí. Česká franšízová sieť Konopných lekární ponúka na predaj pacientom konopné prostriedky z českých surovín a prírodných bio pestovaných ingrediencí. Stále rastúci záujem umožnil vlastníkovi Carun Pharmacy minulý rok otvoriť ďalšie lekárne v Českých Budojoviciach, Brne, Českom Tešíne, Hlučíne a pražských Modřanoch. V Poľsku otvorila spoločnosť 2 nové franšízové lekárne a celkovo ich tam vlastní už 8.

"Sme veľmi radi, že sme v roku 2016 mohli otvoriť Konopnú lekáreň priamo na Floride," hovorí zakladateľ konceptu Konopnej lekárne a firmy Carun Pharmacy Jiří Stabla. Okrem Spojených štátov, kde konope zažíva veľký úspech aj vďaka novej legislatíve, v súčasnosti spoločnosť jedná tiež s čínskymi partnermi. V Číne má úspech hlavne konopná kozmetika (pri liečbe napr. jaziev na tvári) a univerzálna konopná masť. Carun Pharmacy sa momentálne snaží vyvinúť konopné telové mlieko.

Opäť konopnou veľmocou?

Pri expanzii na zahraničný trh Konopnej lekárne pomohlo podľa Jiřího Stably umiestenie v súťaži na prestížnom veľtrhu v Londýne, kde pôvodná konopná masť Carun získala druhé miesto v kategórii najlepší nový prírodný produkt. "Okamžite sa o nás začali zaujímať firmy z celého sveta. Carun rapídne porastie nie iba na európskych, ale aj svetových trhoch a verím, že pre súčasných franšízantov aj tých budúcich bude mať Carun punc skutočného kvalitného a celosvetového franšízového konceptu," hovorí Stabla.

Biznis s lekárskymi konopnými výrobkami je možné obstarať už za EUR 7 410 aj v meste s iba 13 tisíc obyvateľmi. "Vôbec najdôležitejšou podmienkou pre našu franšízu je konkrétne miesto prevádzky bez ohľadu na počet obyvateľov v meste. Konopná lekáreň funguje už niekoľko rokov vo Vrchlabí, kde je 13 tisíc obyvateľov, tiež v Slanom, kde je tiež okolo 15tisíc obyvateľov, podobne je to v Benešove a Hlučíne," vysvetľuje Jiří Stabla.

Spoločnosť Carun Pharmacy partnerom zaistí koncept pobočky vrátane dizajnu a školenie pre lekárnikov so špecializáciou na účinky konope. "Nachádzame sa v období, ktoré praje konope najviac v histórii. Česko bolo historicky konopnou veľmocou a kadiaľ ľudia dnes chodia, jazdia, bývajú, boli to konopné polia. ČR nie je len stred Európy, ale aj konopného priemyslu. Na túto pozíciu sa opäť vraciame. Dnes už nie je konope ilegálne, odrody sú účinné a my môžeme ponúknuť skutočne funkčné produkty, a to zákonne," dodáva Jiří Stabla.


Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024