Príďte na Veľtrh Franchisingu

Summit Týždňa podnikania s Veľtrhom FRANCHISINGU 2016 navštívilo1 900 záujemcov o svet biznisu
Piatok
13.01.2017
Spoločnosť PROFIT system® pripravuje druhý ročník najväčšej franšízovej udalosti roka. Bude opäť súčasťou Summitu Týždňa podnikania.
 

Po úspešnom prvom Veľtrhu FRANCHISINGU, ktorý sa konal v novembri 2016 v pražskom Slovanskom dome, chystá sa ďalší ročník. Veľtrh sa bude konať opäť v rámci medzinárodnej akcie Global Enrepreneurship Week a jeho načasovanie sa kryje s termínom nadchádzajúceho Týždňa podnikania, ktorý prebehne 13. až 17. novembra 2017.

Usporiadateľom je už tradične spoločnosť ELAI (European Leadership & Academic Institute). Organizáciou Veľtrhu FRANCHISINGU 2017 sa znova ujme česká pobočka medzinárodnej poradenskej spoločnosti PROFIT system®.

Summit Týždňa podnikania s Veľtrhom FRANCHISINGU 2016 navštívilo1 900 záujemcov o svet biznisu, ktorí okrem diskusií s podnikateľmi a franšízormi mohli navštíviť aj niekoľko workshopov.

Prvý ročník Veľtrhu FRANCHISINGU ponúkol príležitosť celodenných jednaniam medzi franšízormi a potenciálnymi franšízantmi. Výsledkom sú aktuálne diskusie o naviazaní spolupráce. „Stretli sme sa so záujemcami z Košíc, Ostravy a Českých Budejovíc, s ktorými momentálne jednáme. Zatiaľ je veľmi skoro na to, aby sme tvrdili, že budeme mať nových franšízantov. Môžem ale povedať, že s výsledkami Veľtrhu som celkovo spokojná a budem sa tešiť na ďalší ročník,“ hovorí Michele Leschová, master-franšízant konceptu Brick4Kidz, ktorý ponúka licencie pre vzdelávanie detí prostredníctvom stavania modelov z kociek LEGO.

Celodenné Školenie franchisingu

Nové kontakty s potenciálnymi franšízantmi naviazal aj nováčik na trhu NoH2O, ktorý poskytuje zákazníkom služby umývania automobilov bez vody. „Záujem o licencie nás veľmi milo prekvapil. Okrem možnosti naviazania kontaktov s prípadnými franšízantami hodnotíme veľmi pozitívne aj program, ktorý bol súčasťou Veľtrhu,“ hovorí zástupca NoH2O Radek Řechka.

Summit Týždňa podnikania s Veľtrhom FRANCHISINGU navštívilo 1 900 záujemcov o svet podnikania, ktorí okrem diskusií s podnikateľmi a franšízormi mohli navštíviť aj workshopy. Medzi ne patrilo aj celodenné Školenie franchisingu, ktoré formou prednášok a panelových diskusií návštevníkov zoznámilo so základnými princípmi tohto druhu podnikania.

V nastavenom modely veľtrhu, ktorý poskytuje priestor pre rozvoj franšízových konceptov a zároveň ponúka dôležité informácie návštevníkom, chce PROFIT system® pokračovať aj v tomto roku. „Aj napriek tomu, že súčasnej komunikácii dominujú sociálne siete a ďalšie digitálne médiá, sme presvedčení, že organizácia veľtrhu má nezastupiteľné miesto aj v budúcnosti, pretože obchodníci dávajú stále prednosť individuálnej komunikácii. Veľtrh je tiež ideálnou príležitosťou jednotlivé ponuky porovnať na mieste a spoznať sa so zástupcami konceptov,“ hovorí riaditeľ spoločnosti PROFIT system® Marek Halfar s tým, že sa záujemcovia môžu tešiť na väčšiu mieru interakcie v stánkoch, kde si budú môcť ponuku jednotlivých konceptov prostredníctvom demonštratívnych prvkov sami vyskúšať.