Streda
26.10.2016
Nový majiteľ Dejà Vu boutique Dominik Paťha v rozhovore týždňa popisuje dôvody odkúpenia spoločnosti a atraktivity secondhandového brandu. Naznačil aj plány rozvoja.
 

Ako vznikol nápad na odkúpenie firmy Dejà Vu boutique?
Koncom marca tohto roku sme spoločne s priateľkou zakúpili franšízovú pobočku Dejà Vu boutique v Prahe 4 a už po otvorení sme videli obrovský potenciál celého konceptu. Vďaka neustále rastúcim tržbám a počtu spokojných zákazníkom nám netrvalo dlho začať jednať o odkúpení celej spoločnosti.

Čo očakávate od kúpy?
Očakávame vybudovanie secondhandovej siete, ktorá nemá v Čechách a na Slovensku obdoby. Budujeme koncept, v ktorom spotrebitelia nakupujú kvalitné oblečenie prestížnych talianskych značiek za najnižšie možné ceny. Talianske tovary z „druhej ruky“ nemajú na našich trhoch žiadnu konkurenciu.

„Do budúcnosti plánujeme koncept rozšíriť nie iba v rámci Česka a Slovenska, ale chceme preniknúť aj na poľský trh, pre ktorý máme tiež exkluzívnu licenciu,“ hovorí nový majiteľ konceptu Dejà Vu boutique Dominik Paťha.

Aké sú vaše krátkodobé a dlhodobé plány?
Našim primárnym cieľom pre budúci rok bolo vstúpiť na slovenský trh. Slovenskí partneri nás svojim záujmom o franšízové pobočky doslova zatlačili do kúta, teda sme všetko zrealizovali skôr. Do konca roka otvárame tri pobočky na Slovensku a plánujeme odpredaj master-franchisovej licencie. V budúcom roku plánujeme rozširovať koncept nie iba po celej Českej republike a na Slovensku, ale plánujeme tiež vstúpiť na poľský trh. Ďalej chceme vstúpiť na internetový trh, čo chápeme ako pridanú hodnotu celého konceptu.

Sú nejaké faktory brániace šíreniu konceptu?
Máme exkluzívnu zmluvu od najlepšieho talianskeho dodávateľa secondhandového tovaru pre dodávky do Čiech, na Slovenska a do Poľska. Nájdete u nás iba odevy prvej akosti, ktoré ak nie sú nové, tak ako nové vyzerajú. Nájdete u nás tiež tovary renomovaných talianskych značiek, ako sú Burberry, Prada, Replay, Diesel, Zara a iné. Trúfam si povedať, že vyplňujeme medzeru na trhu niečím úplne novým a jedinečným. Na vašu otázku, či existuje faktor brániaci šíreniu konceptu, musím odpovedať, že rozhodne nie.

Ako budete franšízantom pomáhať v podnikaní?
Podporujeme franšízantov vo fáze otvorenia pobočky aj po celú dobu spolupráce. Máme zostavené franšízové manuály a postupy, ktoré sú komplexným návodom pre správnu prevádzku pobočky. Pomáhame franšízantom od návrhu predajne po výber vhodnej lokality, so zariadením dotácií na zamestnancov alebo komplexným marketingom.

Koľko má koncept celkovo pobočiek a koľko je franšízových?
Momentálne je otvorených 12 butikov, z toho 10 franšízových. Ďalších päť pobočiek bude otvorených do konca tohto roka.

Aké máte plány pre Slovensko?
Slovenský trh má v tomto odvetví obrovský potenciál. V budúcom roku predpokladáme výraznú expanziu franšízovej siete. Do konca roka otvárame na Slovensku tri pobočky a naďalej jednáme o ďalších. Chystáme tiež predaj master-franchisovej licencie.

Pripravujete pre franšízantov a zákazníkov nejaké novinky?
V budúcom roku plánujeme vstúpiť na internetový trh prostredníctvom e-shopu. Sme zatiaľ iba v teoretickej časti projektu, vo vyvíjaní a testovaní systému a aplikácie. Celý projekt bude fungovať vďaka jednoduchej aplikácii, do ktorej franšízant odfotí produkt, stručne ho popíše a nahrá do e-shopu. Následne v aplikácii uvidí upozornenie, aký produkt bol predaný a na akú adresu má byť zaslaný. Projekt považujeme za obrovskú výhodu pre franšízantov, ktorí budú predávať tovary s minimálnymi nákladmi. Na druhú stranu vidíme projekt ako revolučný portál pre spotrebiteľov, ktorí si budú môcť vyberať z viac ako niekoľkých tisícov kusov secondhandového tovaru.


Populárne na fóre

承接国外全套毕业材料办理Q/微信551190476做假伍斯特理工学院办毕业证||成绩单||做文凭证书,做留信网认证(可查)WSE认证,都有原版本文凭对照,文

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
里茲大學製作文憑QQ/薇信551190476快速办理国外毕业证+成绩单+留信认证+在读证明,录取通知书(Offer),雅思,托福(全套留学回国必备证明材料,

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
偽造学历,【做】班戈大学毕业证+成绩单企鹅/威信551190476回国进私企、外企、自己做生意的情况,这些单位是不查询毕业证真伪的,而且国内没有渠道去查询国

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
偽造@購買学校文凭Q/微信551190476路易斯安那州立大学办毕业证||成绩单||做文凭证书,做留信网认证(可查)WSE认证,都有原版本文凭对照,文凭对照

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
偽造学历,【做】贝德福特大学毕业证+成绩单企鹅/威信551190476回国进私企、外企、自己做生意的情况,这些单位是不查询毕业证真伪的,而且国内没有渠道去查

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
加州大学洛杉矶分校製作文憑【QQ/薇信551190476】补办毕业证||成绩单||做留信网认证(可查)WSE认证,原版1:1精仿毕业证,成绩单,文凭证书,都

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
@线上補辦【购买精仿】皇家霍洛威学院文凭,购买*根据学校原版1:1出售英国新版(成绩单)复刻精仿//毕业证办理//成绩单修改//文凭【留信认证】办理【学历认

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024
[雷丁大学]文凭Q/微信551190476偽造*根据学校原版1:1制作(成绩单)复刻精仿//毕业证办理//成绩单修改//文凭制作【留信认证】办理【学历认证】

...

1 komentár(e)
posledný 19.03.2024