Streda
26.10.2016
Nový majiteľ Dejà Vu boutique Dominik Paťha v rozhovore týždňa popisuje dôvody odkúpenia spoločnosti a atraktivity secondhandového brandu. Naznačil aj plány rozvoja.
 

Ako vznikol nápad na odkúpenie firmy Dejà Vu boutique?
Koncom marca tohto roku sme spoločne s priateľkou zakúpili franšízovú pobočku Dejà Vu boutique v Prahe 4 a už po otvorení sme videli obrovský potenciál celého konceptu. Vďaka neustále rastúcim tržbám a počtu spokojných zákazníkom nám netrvalo dlho začať jednať o odkúpení celej spoločnosti.

Čo očakávate od kúpy?
Očakávame vybudovanie secondhandovej siete, ktorá nemá v Čechách a na Slovensku obdoby. Budujeme koncept, v ktorom spotrebitelia nakupujú kvalitné oblečenie prestížnych talianskych značiek za najnižšie možné ceny. Talianske tovary z „druhej ruky“ nemajú na našich trhoch žiadnu konkurenciu.

„Do budúcnosti plánujeme koncept rozšíriť nie iba v rámci Česka a Slovenska, ale chceme preniknúť aj na poľský trh, pre ktorý máme tiež exkluzívnu licenciu,“ hovorí nový majiteľ konceptu Dejà Vu boutique Dominik Paťha.

Aké sú vaše krátkodobé a dlhodobé plány?
Našim primárnym cieľom pre budúci rok bolo vstúpiť na slovenský trh. Slovenskí partneri nás svojim záujmom o franšízové pobočky doslova zatlačili do kúta, teda sme všetko zrealizovali skôr. Do konca roka otvárame tri pobočky na Slovensku a plánujeme odpredaj master-franchisovej licencie. V budúcom roku plánujeme rozširovať koncept nie iba po celej Českej republike a na Slovensku, ale plánujeme tiež vstúpiť na poľský trh. Ďalej chceme vstúpiť na internetový trh, čo chápeme ako pridanú hodnotu celého konceptu.

Sú nejaké faktory brániace šíreniu konceptu?
Máme exkluzívnu zmluvu od najlepšieho talianskeho dodávateľa secondhandového tovaru pre dodávky do Čiech, na Slovenska a do Poľska. Nájdete u nás iba odevy prvej akosti, ktoré ak nie sú nové, tak ako nové vyzerajú. Nájdete u nás tiež tovary renomovaných talianskych značiek, ako sú Burberry, Prada, Replay, Diesel, Zara a iné. Trúfam si povedať, že vyplňujeme medzeru na trhu niečím úplne novým a jedinečným. Na vašu otázku, či existuje faktor brániaci šíreniu konceptu, musím odpovedať, že rozhodne nie.

Ako budete franšízantom pomáhať v podnikaní?
Podporujeme franšízantov vo fáze otvorenia pobočky aj po celú dobu spolupráce. Máme zostavené franšízové manuály a postupy, ktoré sú komplexným návodom pre správnu prevádzku pobočky. Pomáhame franšízantom od návrhu predajne po výber vhodnej lokality, so zariadením dotácií na zamestnancov alebo komplexným marketingom.

Koľko má koncept celkovo pobočiek a koľko je franšízových?
Momentálne je otvorených 12 butikov, z toho 10 franšízových. Ďalších päť pobočiek bude otvorených do konca tohto roka.

Aké máte plány pre Slovensko?
Slovenský trh má v tomto odvetví obrovský potenciál. V budúcom roku predpokladáme výraznú expanziu franšízovej siete. Do konca roka otvárame na Slovensku tri pobočky a naďalej jednáme o ďalších. Chystáme tiež predaj master-franchisovej licencie.

Pripravujete pre franšízantov a zákazníkov nejaké novinky?
V budúcom roku plánujeme vstúpiť na internetový trh prostredníctvom e-shopu. Sme zatiaľ iba v teoretickej časti projektu, vo vyvíjaní a testovaní systému a aplikácie. Celý projekt bude fungovať vďaka jednoduchej aplikácii, do ktorej franšízant odfotí produkt, stručne ho popíše a nahrá do e-shopu. Následne v aplikácii uvidí upozornenie, aký produkt bol predaný a na akú adresu má byť zaslaný. Projekt považujeme za obrovskú výhodu pre franšízantov, ktorí budú predávať tovary s minimálnymi nákladmi. Na druhú stranu vidíme projekt ako revolučný portál pre spotrebiteľov, ktorí si budú môcť vyberať z viac ako niekoľkých tisícov kusov secondhandového tovaru.


Populárne na fóre

보성티켓다방가격《텔레-msj36》보성여관ㅂㄹ∇보성커피배달전문점♀보성모텔콜걸♀보성다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방 후기

영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달 다방티켓

시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
공주티켓다방가격《텔레-msj36》공주여관ㅂㄹ∇공주커피배달전문점♀공주모텔콜걸♀공주다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한 다방☆오산다방레지☆오산다방티켓/콜걸☆

오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
진주티켓다방가격《텔레-msj36》진주여관ㅂㄹ∇진주커피배달전문점♀진주모텔콜걸♀진주다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
철원모텔커피배달《텔레-msj36》철원커피배달 24시♀철원여관ㅂㄹ♀철원다방/커피배달♠철원다방레지 콜걸

철원모텔커피배달《텔레-msj36》철원커피배달 24시♀철원여관ㅂㄹ♀철원다방/커피배달♠철원다방레지...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
전주티켓레지■예약-line-dabag66■전주다방아가씨▦전주시골다방레지■전주티켓다방■전주ㅌㅋ다방 후기

전주티켓레지■예약-line-dabag66■전주다방아가씨▦전주시골다방레지■전주티켓다방■전주ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024