Viac ako 100 nápadov na biznis

Príbehy, rozhovory, tipy a rady pre biznis. To všetko nájdete v novom čísle MAGAZÍNu Vlastní firma FRANCHISING, ktorý je práve v predaji.
Štvrtok
06.10.2016
Nové číslo magazínu Vlastní firma FRANCHISING opäť prináša veľa zaujímavých informácií nie iba o franšízovom podnikaní. Nájdete ho na pultoch predajní časopisov.
 

Vo veľkom rozhovore v rubrike „Vlastný biznis“ sme vyspovedali českého herca Lukáša Hejlíka, ktorý sa rozhodil svoje záľuby premeniť na podnikanie. A podarilo sa mu to. Dočítate sa napríklad, ako funguje jeho Gastromapa, čo ho viedlo k založeniu divadelného projektu LiStOVáNí, alebo prečo doma nemá televíziu.

V rubrike „O čom sa hovorí“ sa venujeme téme rodinných firiem, ich majitelia momentálne stoja pred dôležitým krokom, odovzdať podnikanie ďalším generáciám. Supertéma predstaví franšízové koncepty z oblasti gastronómie, ktoré ponúkajú ďalším podnikateľom možnosť zapojiť sa do ich siete. Preto, prečo by začínajúci podnikateľ mal využiť ponuku franšízových systémov, existuje veľa dôvodov. Vybrali sme sedem najväčších, ktoré ukážu výhody franšízovej spolupráce v pravom svetle.

Právnici v rubrike „Dobré rady“ prezradia ako pristupovať k cenotvorbe tak, aby všetko zodpovedalo legislatívnym požiadavkám. Michal Macek, zakladateľ a majiteľ Realitnej kancelárie Európa v „Príbehu manažéra“ odhalí, prečo sa pred štvrťstoročím rozhodol založiť vlastnú realitnú spoločnosť. V sekcii „Moja firma“ zasa zistíte, ako rozbehnúť  biznis krajčíra na internete.

Súčasťou magazínu je samozrejme tiež  ucelená ponuka franšízových a partnerských konceptov, ktoré v tuzemsku hľadajú partnerov pre svoj rozvoj. Veľa z nich bude možné stretnúť tiež na pražskom Veľtrhu FRANCHISINGU, ktorý sa uskutoční 15. novembra. Bližšie informácie o ňom nájdete  v magazíne Vlastní firma FRANCHISING a tiež na stránkach Veľtrhu franchisingu 2016.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING je možné objednať online vo vydavateľstve na portáli Franchising.cz. Zakúpiť môžete jednotlivé výtlačky, ale aj predplatné ôsmich čísel za 195 Kč. Časopis je tiež dostupný v sieťach maloobchodných predajní Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a sietí GECO tabak.