Franchise Expo 2016 vo Varšave

Franchise Expo 2016 ponúka aj Fórum školení. Počas seminárov si budú môcť návštevníci prehĺbiť svoje znalosti z oblasti riadenia vlastnej firmy.
Pondelok
19.09.2016
V októbri sa koná najväčší veľtrh franšízingu v strednej a východnej Európe. Jedinečnú príležitosť majú aj slovenské značky, ktoré chcú preniknúť na poľský trh.
 

13. až 15. októbra sa v hlavnom meste Poľska koná najväčší veľtrh franšízingu v regióne strednej a východnej Európy. Už 14. ročník Franchise Expo 2016 je jedinečnou príležitosťou pre podnikateľov zakúpiť atraktívne master-franšízové licencie alebo nadviazať spoluprácu a rozvíjať svoju značku na poľskom trhu, kde už úspešne pôsobia koncepty ako napríklad Svet zdravia alebo Konopná lekáreň.

Podnikatelia sa budú môcť stretnúť počas troch dní so zástupcami úspešných konceptov a vybrať si toho najlepšieho partnera pre spoluprácu. Veľtrhu sa zúčastní 150 firiem. Každý rok ho navštívi 7 tisíc návštevníkov, ktorí majú chuť rozvíjať svoj biznis.

Veľtrh neponúka program len pre budúcich podnikateľov, ale aj pre širšiu verejnosť, ktorá sa zaujíma o aktuálne trendy zo sveta biznisu. Počas prednášok a školení sa záujemcovia o podnikanie budú môcť stretnúť s významnými osobnosťami z kruhov podnikateľov a expertov na oblasť podnikania. Hlavným organizátorom akcie je spoločnosť PROFIT system, ktorá okrem poskytovania franšízového poradenstva informuje prostredníctvom spravodajských portálov v mnohých krajinách strednej a východnej Európy o aktuálnej situácii na franšízových trhoch. Česká pobočka spoločnosti je tiež hlavným organizátorom Veľtrhu FRANCHISINGU 2016, ktorý sa uskutoční v Prahe 15. novembra, a ktorý na varšavský veľtrh nadväzuje.

Franchise Expo 2016 sa koná v Paláci kultúry a vedy vo Varšave v blízkosti Hlavnej vlakovej stanici. Pre cestujúcich automobilom je k dispozícii rozsiahle parkovisko. Veľtrh je otvorení vo štvrtok 13. a v piatok 14. októbra od 10:00 do 17:00 a v sobotu 15. októbra od 10:00 do 15:00. Vstupenky je možné kúpiť v predajných miestach pri vstupe za cenu 20 zlotých (cca 5 Eur). V prípade potreby ďalších informácií, môžete kontaktovať Lenku Novákovú z českej pobočky spoločnosti PROFIT system. Podrobné informácie o Franchise Expo 2016, vrátane programu, ktorý bude v úplnej podobe zverejnený v priebehu septembra, nájdete tu.