Podnikanie s budúcnosťou

Príbehy, rozhovory, tipy a rady pre biznis. To všetko nájdete v novom čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING, ktorý je práve v predaji.
Pondelok
27.06.2016
Rozbehnúť vlastný biznis môžete v mnohých odboroch. V novom čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING odhalíte oblasti, ktoré majú silný potenciál do budúcnosti.
 

Pre Petra Borkovca predstavujú takúto oblasť financie. Tiež preto sa pred niekoľkými rokmi rozhodol pre podnikanie práve v nich. Dnes je spolumajiteľom poradenskej spoločnosti Partners a v rozhovore prezradzuje napríklad to, ako sa česká verejnosť pozerá na finančných poradcov. Odhaľuje tiež, akým smerom idú momentálne jeho ďalšie podnikateľské aktivity. Nie iba to nájdete v  novom čísle časopisu, ktoré je nabité príbehmi podnikateľov, ale aj tipmi na podnikanie pre tých, ktorý chcú rozbehnúť svoju vlastnú firmu.

Foto PROFIT system

Príbehy, rozhovory, tipy a rady pre biznis. To všetko nájdete v novom čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING, ktorý je práve v predaji.

Záujemcovia o franšízové podnikanie sa v rubrike Franšíza od A do Z dozvedia, aká je súčasná situácia na franšízovom trhu. Zistia, aké odbory sú v rozkvete a aké siete aktuálne ponúkajú možnosť podnikať pod ich značkou. Právnici z právnickej kancelárie sa v rubrike Dobré rady venovali téme Konkurenčných doložiek. Zistíte, či je ich využitie pre podnikateľov prínosom, alebo sa môže stať starosťou.

Praktické rady ako založiť a prevádzkovať webdizajnovú  agentúru nájdete v rubrike Moja firma, sekcia Franšíza na mieru odhalí čo robiť, ak sa chcete pripojiť do rodiny franšízantov siete Home Office Bistro & Coffee. O tom, ako sa pod zavedenou značkou podniká, sa dočítate v rubrike Môj Franchising, kde sa o svoj príbeh podelí majiteľka partnerskej pobočky Cestovnej kancelárie Fischer.

Nové číslo Magazínu Vlastní firma FRANCHISING nájdete  v predajniach Relay, Inmedia a GECO tabak. Objednať si ho môžete aj vo vydavateľstve na našom portáli, a to tu.