Za franšízou do Paríža

Minulý ročník Franchise Expo Paris navštívilo viac ako 35 tisíc návštevníkov, z čoho takmer 3 tisíc z nich malo záujem o master-franšízové systémy.
Pondelok
29.02.2016
Paríž sa v marci opäť stane centrom svetového franšízingu. Od 20. marca sa tu uskutoční štvordenný Franchise Expo Paris.
 

Už viac ako 30 rokov sa každoročne v Paríži stretávajú zástupcovia spoločností z rôznych odborov, aby verejnosť zoznámili s ponukou franšízových konceptov. Rovnako tomu bude aj tento rok. Brány výstavišťa Porte de Verseilles sa záujemcom o franšízový spôsob podnikania otvoria v nedeľu 20. marca a budú ich môcť navštíviť do stredy 23. marca. Oficiálnym partnerom tejto akcie je aj spoločnosť PROFIT system. Vďaka tomu môžu čitatelia Franchising. sk získať voľný vstup na túto akciu, ak sa zaregistrujú na stránkach konferencie.

Svojou veľkosťou sa Franchise Expo zaradzuje medzi najväčšie franšízové akcie na svete. V minulom roku svoju franšízovú ponuku na veľtrhu prezentovalo 102 zahraničných franšízových značiek z viac ako 25 krajín sveta. Nechýbali koncepty zo Spojených štátov amerických, Kanady, Nemecka, Ruska, Veľkej Británie alebo Izraela či Kórei.

Usporiadatelia očakávajú, že aj tento ročník ponúkne návštevníkom 500 vystavovateľov z 90 sektorov, a to vrátane expertov a poradcov, ktorí sa vo franšízovom biznise pohybujú niekoľko rokov. Na akcii by sa malo predstaviť viac ako 110 nových konceptov, ktoré majú záujem svoj biznis rozširovať vo Francúzsku ale aj v ostatných európskych štátoch.

Ak sa zaregistrujete na stránkach FranchiseParis.com, získate vstup na túto franšízovú akciu ZADARMO. Stretnúť tam môžete aj zástupcov slovenského portálu Franchising.sk.

Tešíme sa na Vás v marci.