Franšíza so známou tvárou

Jednotlivým typom spolupráce garantuje Amaryllis franšízantom určitú výšku zisku, samozrejme v prípade dodržania všetkých predpísaných pravidiel a postupov. Ak za týchto predpokladov franšízant daného zisku nedosiahne, vyplatí mu spoločnosť MEDI HEALTH and BEAUTY jednorázovú náhradu.
Štvrtok
10.12.2015
H&M má svojho Davida Beckhama, Nespresso George Clooneyho a značka Amaryllis zase Agátu Prachařovú.
 

O tom, že známe a obľúbené tváre pomáhajú značkám k úspechu, sa vydalo už niekoľko kníh. Vždy je však potrebné hľadať spojenie, ktoré má logiku. A práve to sa podarilo konceptu Amaryllis, ktorý na našom trhu pôsobí od roku 2010. Ten spojil svoje sily s českou modelkou, moderátorkou a podnikateľkou v jednej osobe Agátou Prachařovou.

 „Spolupráca s pani Prachařovou je pre nás dôležitá z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je pani Prachařová vzorným klientom, ktorý berie všetky procedúry veľmi vážne, dodržiava postupy aj v domácej starostlivosti, takže máme vďaka nej relevantné dôkazy účinku našich ošetrení. Spätnou väzbou pre nás je tiež to, že sa zo spokojnej klientky stala aj naším obchodným partnerom, čo je pre nás úžasne nastavené zrkadlo toho, ako nás, naše postupy a služby, ktoré poskytujeme, vnímajú naši klienti a potenciálni franšízanti,“ hovorí zakladateľka Amaryllis MUDr. Zlata Takácsová.

Sú to práve tri roky, čo sa značka Amaryllis rozhodla na svoj rozvoj využiť cestu franšízingu. Dôvodom tohto rozhodnutí bola chuť ponúkať služby z oblasti estetickej medicíny, regenerácie a kozmetiky nielen v Prahe, ale aj v ďalších mestách. Dnes zákazníci vďaka franšízantom nájdu pobočky Amaryllis aj v Jihlave, Tepliciach, Chebe a Chrudimi. „Našim cieľom je, aby bol jedného dňa náš koncept zdravia a krásy prístupný všetkým obyvateľom ČR,“ prezradzuje Takácsová.

Svojim franšízovým partnerom ponúka Amaryllis tri rôzne typy spolupráce. Na vybranom type ďalej závisí výška investície a ďalšie potrebné náležitosti na rozjazd pobočky. „Pre AMARYLLIS BEAUTY MOBILE nie je potrebná ani prevádzka. AMARYLLIS BEAUTY POINT je to skôr v blízkosti zastávok MHD alebo v ich blízkom okolí a pre AMARYLLIS BEAUTY INSTITUT je dôležité mať v okolí parkovisko,“ vysvetľuje Juraj Slovák, obchodný riaditeľ spoločnosti MEDI HEALTH and BEAUTY, ktorá za konceptom Amaryllis stojí.