Ľudia sa už čoraz viac starajú o svoj výzor a o hygienu ústnej dutiny, ktorej súčasťou sú aj biele zuby. A preto možno povedať, že kozmetické bielenie zubov má na Slovensku veľký potenciál.
Streda
25.11.2015
Pobočky franšízovej siete Smilepoint je možné nájsť na 8 miestach Slovenska.
 

Len pred nedávnom vstúpil na slovenský a český trh pôvodom maďarský koncept Smilepoint ponúkajúci zákazníkom bielenie zubov. V minulom roku sa značke podarilo rozšíriť sieť o päť nových pobočiek, čím sa ich počet na Slovensku zdvojnásobil. „Dnes už na 8 miestach zabezpečujeme rýchle a bezpečné, bezperoxidové, kozmetické bielenie zubov. Našim cieľom je aj naďalej rozširovať našu sieť, aby sa toto bezpečné a pohodlné kozmetické ošetrenie dostalo k čo najviac ľudom,“ hovorí Eva Hrneková zo spoločnosti Smiling Slovakia, ktorá je držiteľom master-franšízovej licencie Smilepoint pre Slovensko.

Tým by však expanzia v roku 2015 končiť nemala. Firma totiž očakáva, že do konca roku podpíše ešte asi dve franšízové zmluvy s novými partnermi. V nasledujúcich dvoch rokoch by Smilepoint mal svoju sieť obohatiť o 15 nových pobočiek. Práve preto sa firma rozhodla zaistiť rozvoj konceptu prostredníctvom franšízingu. „Záujem o spoluprácu je veľký, čo môže vyplývať z toho, že ide o inovatívnu a trendy novinku na Slovensku. Navyše na Slovenskom trhu majú radi inovatívne a trendy služby v oblasti skrášľovania tela a počet skeptikov, čo sa týka bielenia zubov, klesá,“ popisuje súčasnú situáciu v branži Hrneková.

Ako ďalej uvádza, v zahraničí sa k sieti Smilepoint pridali aj zubní lekári. „A už aj na Slovensku sme zaviedli Smilepoint Dentist Partner Program, keďže kozmetické bielenie zubov sa okrem salónov krásy stáva príťažlivým aj pre dentistov, ako nová obchodná príležitosť na rozšírenie, doplnenie ich odbornej činnosti,“ doplňuje Eva Hrneková.


Populárne na fóre