Stretnutie v novembri

Výstava a sprievodné programy sú otvorené všetkým záujemcom o franchisingové podnikanie ZDARMA, stačí sa registrovať na webových stránkach výstavy.
Pondelok
19.10.2015
Od utorka 3. novembra sa v bratislavskom Pálffyho Paláci uskutoční ďalší ročník Medzinárodnej výstavy pre podnikanie a franchising. A portál Franchising.sk bude pri tom.
 

Okrem tímu portálu Franchising.sk sa budete môcť v dňoch 3. a 4. novembra stretnúť s množstvom zaujímavých slovenských aj zahraničných franchisových konceptov, ktoré hľadajú na Slovensku partnerov. Rovnako ako minulý rok je výstava spojená s prezentáciou franchisových značiek na výstavnej ploche aj v rámci doprovodného programu. Predstavia sa napríklad Pizza Mizza, Naturhouse, BON BON nebo Empire the Know-How Institute .

Pretože vo Franchising.sk vieme, že franchising môže byť pre niekoho doposiaľ zahalený rúškom tajomstva, sme v spolupráci s našimi ďalšími kolegami z poradenskej spoločnosti PROFIT system pripravení Vám ju odhaliť. Ak máte teda firmu, ktorú by ste chceli rozširovať prostredníctvom franchisingu a neviete ako na to, dohodnite si s nami konzultáciu, ktorá je samozrejme ZADARMO. Rovnako tak poradíme aj tým, ktorí premýšľajú o tom sa do nejakej franchisingové siete aktívne zapojiť.

Dohodnite si schôdzku!

V prípade, že máte o stretnutie s nami záujem, neváhajte nás kontaktovať a prostredníctvom emailu redakce@franchising.sk si rezervujťe termín, ktorý Vám bude najviac vyhovovať. Budeme tu pre Vás po oba dva dni.

Výstava a sprievodné programy sú otvorené všetkým registrovaným záujemcom o franchisingové podnikanie ZDARMA. Stačí sa registrovať na webových stránkach výstavy www.vystavafranchisingu.sk.