V Českej republike momentálne funguje 5 pobočiek franšízovej siete Go Kids Centrum. Ich počet by však mal v ďalších rokoch určite narastať.
Pondelok
18.05.2015
Sieť detských centier Go Kids hľadá master-franšízanta pre slovenský trh. Už tu pôsobí niekoľko nezávislých lektoriek.
 

Dôraz na prirodzený vývoj dieťaťa a individuálny prístup. To sú jedny zo základných princípov detských centier Go Kids. Pôsobia na českom trhu, kde sa nachádza 5 pobočiek a rozjazd niekoľkých ďalších je v jednaní. Spoločnosť Nuerasoft, ktorá vlastní franšízový koncept, aktuálne hľadá master-franšizanta, ktorý by zastrešil pobočky na Slovensku. Prvý záujemca o otvorenie premiérového Go Kids centra už oslovil vlastníka konceptu. V súčasnosti na tuzemskom trhu funguje niekoľko nezávislých lektoriek výučby podľa metodiky Go Kids.

Rozvoj ponuky centier Go Kids sprevádza neustále rozširovanie portfólia aktivít, ktoré svojim malým klientom ponúkajú aj  franšízoví partneri.  „Náš koncept je stále veľmi živý a svoju ponuku kurzov rok čo rok rozširujeme. V minulom roku sme napríklad spustili nové kurzy „Poznávame svet“ pre deti od 1 do 3 rokov, ktoré sú veľmi populárne a chystáme ďalšie novinky,“ dodáva pre Franchising.sk konateľka spoločnosti Nuerasoft Michaela Tilton.

V rámci franšízového konceptu Go Kids je každý franšizant úzko zapojený do spolupráce s ostatnými centrami. To zaisťuje efektívne fungovanie celej siete a zároveň rýchle a efektívne zdieľanie poznatkov a skúseností z každodennej prevádzky. Vďaka úzkej spolupráci sa môžu tiež jednotlivý prevádzkovatelia zúčastňovať strategického plánovania celého konceptu.


Populárne na fóre