Potenciál siete Wincott People je podľa jej výkonnej riaditeľky Gabriely Vlkovej v Česku aj na Slovensku obrovský. V Česku je agentúrne zamestnávaných zhruba 200 tisíc ľudí a na Slovensku asi 50 tisíc.
Pondelok
06.04.2015
Skupina Wincott People zvýšila minulý rok obrat o 25 percent. S rastom však nekončí.
 

Na tento rok má však spoločnosť pôsobiaca v oblasti personalistiky a agentúrneho zamestnania ďaleko ambicióznejšie ciele. „Chceme obrat zvýšiť približne o 34 percent,“ prezradzuje výkonná riaditeľka spoločnosti Gabriela Vlková s tým, že docieliť to chce firma nielen vďaka novým alebo súčasným franšízantom. Rozvoju by mali pomôcť aj plánované obchodné akvizície.

Vďaka ekonomickému rastu, ktorý firma minulý rok na trhu zaznamenala, rástla nielen v aktuálnych zákazkách. Podarilo sa jej totiž získať aj zákazky nové, a to nielen doma. O služby Wincott People prejavil záujem aj nemecký trh.

Jasný cieľ si značka Wincott People, ktorá pôsobí  na českom, tiež aj na slovenskom trhu, stanovila v  rozširovaní pobočkovej siete. Získať chce 8 nových franšízových partnerov. „Je potrebné spomenúť, že našich partnerov geograficky neobmedzujeme. Práve naopak, majú našu podporu v obchodnej činnosti, získavaní nových zákaziek a ich realizácii kdekoľvek, kde nových zákazníkov nájdu,“ vysvetľuje Gabriela Vlková.

Spoločnosť Wincott People sa sústredí  najmä na nábor zamestnancov predovšetkým do strojárenského priemyslu, na kvalifikované aj operátorské pozície. „Vzhľadom na to, že v tejto oblasti pôsobíme už 9 rokov, vybudovali sme si medzi partnermi pomerne silnú pozíciu. V poslednom čase sa nám  od našich súčasných obchodných partnerov množia tiež objednávky na obsadenie pozícií v nižšom či strednom manažmente,“ poznamenáva Gabriela Vlková s tým, že ďalšia oblasť, v ktorej sa súčasní klienti na Wincott People obracajú, je aj oblasť personálneho poradenstva, hlavne čo sa týka legislatívy.  


Populárne na fóre