Systém BodyBody sa sústreďuje na efektívne dvadsaťminútové cvičenie prostredníctvom technológie EMS, ktorá podporuje kontraktáciu vo svaloch prostredníctvom elektrických impulzov.
Pondelok
30.03.2015
Zo susedného Česka k nám mieri sieť fitness centier BodyBody. Hľadá u nás master-franšízanta.
 

Zdravý životný štýl, ktorého súčasťou je aj pravidelný pohyb, je trendom poslednej doby. Podnikatelia to vedia a preto vznikajú stále nové koncepty, ktoré sa snažia na trh priniesť niečo nové. Veľa z nich si pre rozvoj vyberá franšízing.

Jedným z nich je aj česká sieť BodyBody, ktorá na našom území hľadá partnera, ktorý by jej pobočky rozšíril po celom Slovensku. V domácom Česku má značka momentálne 6 pobočiek. Nájdeme ich okrem Prahy tiež v Ostrave, Českých Budejoviciach alebo Brne.

Systém BodyBody sa sústreďuje na efektívne dvadsaťminútové cvičenie prostredníctvom technológie EMS, ktorá podporuje kontraktáciu vo svaloch prostredníctvom elektrických impulzov. Tie prenikajú aj do hlboko umiestnených svalov a človek počas precvičovania rôznych cvikov posilňuje napr. biceps a triceps zároveň. Počas celej doby tréningu cvičia všetky svalové partie zároveň, čo nie je možné pri normálnom tréningu.

Podnikateľ, ktorý by mal záujem o master-franšízovú licenciu konceptu BodyBody, sa musí pripraviť na jednorazový licenčný poplatok vo výške 37 tisíč EUR. Ďalších zhruba 50 tisíc EUR bude musieť investovať do vybudovania vzorového štúdia. V rámci spolupráce bude môcť master-franšízant ponúkať ďalším podnikateľom na Slovensku dva koncepty, a to BodyBody fitness štúdio a BodyBody osobný tréner.


Populárne na fóre