Na Slovensku je Directreal úspešne etablovanú značku. O to isté usiluje aj v susednej Českej republike.
Štvrtok
26.02.2015
Realitná sieť Directreal expandovala od roku 2007 nielen na Slovensku, ale aj za hranice.
 

Prvú pobočku značka otvorila na začiatku roka 2007 v Bratislave, ktorej hranice už v septembri toho istého roku prekročila. Vtedy expandovala na juh stredného Slovenska, do Lučenca „Dnes tvorí Directreal celkom 35 kancelárií. Máme celoslovenský záber, nachádzame sa vo všetckých krajoch,“ netají svoju radosť jeden z majiteľov Directreal Marián Paták.

Ako už skôr Marián Paták spomenul, s rastom pobočkovej siete na Slovensku však ďalej počíta. "Tešíme sa z toho, že naša značka stále prosperuje. Nielen, čo sa predaných nehnuteľností týka, ale aj záujmom o nové kancelárie. Ako tretí najsilnejší a najväčší slovenská franchisová spoločnosť v našej krajine sme radi za každú novú pobočku," dodáva Marián Paták s tým, že hlavným cieľom je zväčšovanie pozície na trhu. Firma má v pláne otvoriť ďalšie pobočky a stabilizovať sa aj v lokalitách, kde zatiaľ nemá zastúpenie.

Rozšírenie siete po celom Slovensku však tejto realitnej sieti nestačí. V roku 2014 si to namierila aj cez hranice, keď v Českej republike otvorila prvé tri pobočky. Tie nájdeme v Ústí nad Orlicí, Uherskom Hradišti a v Brne.


Populárne na fóre