S franšízou do ďalších miest

Fitness centra Contours fungujú aj v Českej republike, kde ich je 26. Z toho 23 ich je v rukách franšízantov.
Pondelok
26.01.2015
Košice a Žilina, to sú mestá, kde môžeme nájsť franšízová fitness štúdia Contours.
 

Cieľom značky Contours, ktorá sa špecializuje na budovanie fitness klubov určených pre ženy, je aj tento rok rozširovanie siete po celom Slovensku. "Momentálne rokujeme s troma vážnymi záujemcami, takže sme na dobrej ceste k otvorení ďalších pobočiek," prezrádza Ondřej Velc, konateľ firmy Alfréd, ktorá stojí za značkou Contours s tým, že na našom trhu funguje celkom 6 fitness centier Contours.

Podľa Velce však Slovensko poskytuje pre značku ďaleko väčší potenciál. "Naším cieľom je preniknúť s pobočkami do všetkých krajských miest, miesto však vidíme aj v ďalších mestách s počtom obyvateľov nad 40 tisíc," dopĺňa. Záujemca o licenciu na prevádzkovanie fitness klubu Contours musí byť pripravený na investíciu vo výške približne 28tisíc eur. Doba návratnosti investície sa potom podľa Velce pohybuje v rozmedzí jedného roka až troch rokov.

Nielen rozvojom pobočkovej siete sa Contours však v súčasnosti zaoberá. Aby aj svojim franšízantom pomohol budovať silnú členskú základňu, rozširuje aj množstvo služieb, ktoré môžu svojim klientkám poskytovať. "Chystáme nový druh skupinového cvičenia pre ženy a unikátny výživový program pre členky. Tesne pred spustením sú potom nové webové stránky a skúšame marketing, ktorý sa nám veľmi osvedčil v Českej republike," odhaľuje Ondřej Velc.


Populárne na fóre