Spoločnosť Senior Agentura začala rozvíjať zľavový program World Senior Card v Českej republike. Chce ho rozšíriť do celej Európy.
Streda
03.09.2014
Senior Agentura si dala za cieľ rozšíriť program zliav pre starších ľudí a seniorov World Senior Card do celej Európy. Pomôcť ju má franchisa.
 

Špeciálne upravený program na zľavy World Senior Card (WSC) je určený pre osoby staršie ako 50 rokov. Program bol navrhnutý českou firmou Senior Agentura, ktorá sa rozhodla ho rozvíjať na báze franchisy. Populácia starších spotrebiteľov neustále rastie a ich preferencie sú špecifickejšie. To je dôvod, prečo sa spoločnosť zamerala predovšetkým na tento segment. Spoločnosť by chcela, aby program fungoval po celej Európe.


V Česku sa zľavové karty WSC osvedčili a predajné a servisné miesta sa nachádza už takmer vo všetkých častiach republiky. "Kartu sme prvýkrát uviedli v Českej republike ako pilotný projekt a zaznamenala rastúci úspech. Teraz máme ambície v nasledujúcich dvoch rokoch náš koncept uviesť do väčšiny štátov Európy," poznamenáva Ladislav Jirouš, manažér zodpovedný za rozvoj franchisingového reťazca v spoločnosti Senior Agentura. Franchisové partnery našla firma už aj na Slovensku, Grécku a Cypru, kde sa dolaďujú podmienky.


Ďalšie európske krajiny na master-franchisingového partnera čakajú. "Hľadáme master-franchisantov, ktorí by boli schopní vytvoriť sieť predajných a servisných jednotiek na celom miestnom trhu. Program WSC nevytvára náš zisk od podnikateľov. Ak už podnikatelia poskytnú nejakú zľavu, tak len v prospech zákazníkov. Našou devízou je možnosť globálneho využitia zľavové karty vo všetkých štátoch zapojených do programu," dodáva Ladislav Jirouš.


Populárne na fóre