Na Slovensku cvičia ženy už v 6 franchisových fitness centrách, naopak v ČR už ich môžu navštíviť na 26 miestach.
Pondelok
04.08.2014
Franchisové fitness centrá Contours obsadzujú Slovensko. Majú v pláne tu preniknúť do všetkých krajských miest.
 

Konkurencia v oblasti fitness štúdií vedie firmy k tomu, že musia svoje podnikanie neustále inovovať. Preto franchisová sieť Contours, ktorá sa vyznačuje 30minutovými kruhovými tréningami pre ženy, sa zamerala na pole zdravotného cvičenia a integruje do svojich pobočiek služby nutričného a motivačného poradenstva. Do toho pokračuje vo vyhľadávaní franchisantov v krajských mestách.

Na Slovensku sa práve nachádza 6 fitness centier Contours a spoločnosť Alfréd, ktorá drží master-franchisovú licenciu pre ČR a SR, u nás plánuje obsadiť všetky krajské mestá. „Aj na Slovensku si naše cvičenie našlo veľa zákazníčok. Máme v pláne obsadiť všetky okresné mestá,“ približuje ciele na Slovensku Ondřej Velc, konateľ firmy Alfréd. Aj tu sa bude integrovať nutričné a motivačné poradenstvo, aby členky mohli mať ešte väčšiu radosť zo života.

Franchisový koncept Contours je v susednom Česku úspešnejší. Už obsadil takmer všetky mestá nad 30 tisíc obyvateľov a vrhol sa aj na menšie, minulý rok boli uvedené do prevádzky fitness v Kroměříži a Jirkove. „Tieto pobočky fungujú vysoko nad očakávania. Vysvetlením môže byť nízka konkurencia v menších mestách,“ vymenováva úspech Ondřej Velc.


Populárne na fóre