Franchisový koncept kaviarní Coffeeshop Company sa nachádza v 28 štátoch a číta sieť 293 pobočiek.
Pondelok
14.07.2014
Franchisový koncept Coffeeshop company pasuje nielen do obchodných centier. Franchisanti si ho môžu otvoriť takmer kdekoľvek.
 

Viedenský štýl kávy prináša vo svojich kaviarňach spoločnosť Tizia so svojím franchisovým konceptom Coffeeshop Company. Prax pripravovania kávy pôvodom z Rakúska oceňujú zákazníci po celom svete. Nedávno boli franchisové kaviarne otvorené v Saudskej Arábii a na Ukrajine. Na slovenskom trhu môžeme v súčasnej dobe nájsť 23 kaviarní tejto značky, u našich západných susedov ich je potom 12.


Záujemcovia o franchisovú licenciu Coffeeshop company si môžu vybrať z mnohých typov prevádzkových miest, takže priestor na predaj viedenskej kávy sa dá nájsť skoro kdekoľvek. "Naše kaviarne vieme umiestniť ako do malých lokalít typu" to go ", kde je potrebný priestor asi od 5 m2, až po tie veľké typu lounge s priestorom 120 až 150 m2," opisuje ponuku Mario Vrbovský, manažér franchisingového reťazca Coffeshop company pre Českú a Slovenskú republiku. Franchisant môže umiestniť stánok Coffeeshop company aj do svojho obchodu ako shop-in-shop.
 

Všetky pobočky, ktoré na Slovensku a v Českej republike firma Tizia prevádzkuje, sú v rukách franchisantov. Veľkú budúcnosť firma vidí v modulových kaviarňach, ktoré možno umiestniť napríklad do pasáží, vestibulov staníc či vchodov do metra. Významný predaj týchto modulov zažíva spoločnosť práve u nás na Slovensku. Najviac kaviarní sa nachádza v Rusku, Rakúsku alebo v USA. Dokopy ich v sieti firma vedie skoro 300.