V posledných dvoch rokoch rozšírila spoločnosť Enteprise holding pomoci franchisy svoju značku Enterprise Rent-A-Car už do 19 krajín Európy. Obsluhuje vďaka nim 90 % európskych štátov.
Streda
09.07.2014
Expanzia franchisovej značky Enterprise Rent-A-Car v Európe pokračuje. Objavila sa na ďalších 3 trhoch.
 

Americká značka požičovní áut Enterprise Rent-A-Car, ktora v minulom roku začala pôsobiť na slovenskom, posilňuje svoje pôsobenie na európskom kontinente. Spoločnosť Enterprise Holding, ktorá je majiteľom franchisovej licencie, rozšírila svoje pobočky na ďalších trhoch Európy, a to Česku, Macedónsku, Bosne a Hercegovine a Cypru. Rovnako ako v USA, tak aj v Európe o sebe firma rozvíja prostredníctvom franchisovej spolupráce.

Spoločnosť Enterprise holding vidí v Európe veľký potenciál a rozšírenie do ďalších krajín je súčasťou jej stratégie na expanziu. Značka Enterprise Rent-A-Car tak aktuálne pôsobí v 19 európskych krajinách s tým, že jej pobočky môžu obslúžiť aj ďalšie trhy. Počas posledných dvoch rokov firma rozšírila značku tak, že môže obslúžiť už 90 % kontinentu.

Európa ťahá

 "Pozorujeme vyšší počet  amerických turistov cestujúcich do Európy. Chceme, aby tu našli služby, na ktoré sú zvyknutí doma. Preto sme sa rozhodli rozšíriť Enteprise Rent-A-Car aj v Európe. Našim cieľom je ponúknuť rovnaké priateľské služby pre našich zákazníkov kdekoľvek na svete," komentuje expanziu vice-Prezident globálneho franchisového rozvoja Peter Smith.

Pre expanziu využíva spoločnosť Enterprise holding len franchisovej spolupráce, pretože lokálny partner sa lépe vyzná v podmienkach trhu a dokáže tak lepšie zaistiť rozvoj siete. "Sme vďační našim franchisovým partnerom po celej Európe, ktorí nám umožňujú splniť náš sľub zákazníkom dôsledne a podľa najvyšších štandardov," uzatvára Peter Smith. Vlani značka začala pôsobiť tiež v Maďarsku a Rakúsku.