Pobočky, o veľkosti 18 až 45 metrov štvorcových, by sa mali nachádzať v obchodnom centre alebo na hlavných nákupných uliciach v centrách miest s vysokou koncentráciou chodcov.
Streda
25.06.2014
Na Slovensko mieri cestovná agentúra My Travel. Pre zabezpečenie rozvoja pobočkovej siete tu hľadá master-franchisového partnera.
 

Pôvodom poľská cestovná agentúra si zvolila pre zahraničnú expanziu Slovensko a tiež Českú republiku najmä preto, že jej vedenie verí, že oba trhy majú s tým poľským veľa spoločných znakov. Výhodu potom vidí aj v geografickej blízkosti. Prvotným cieľom spoločnosti je nájsť na oboch trhoch partnera, vďaka ktorému otvorí prvú pobočku. Tá bude následne slúžiť ako pilotný projekt a napomôže tak hľadanie ďalších franchisových partnerov tak, aby sa sieť rozšírila po oboch republikách.


Záujemca o franchisovú licenciu by mal mať znalosti z odboru a chuť rozvíjať značku My Travel na českom a slovenskom trhu. Na zriadenie a vybavenie pobočky My Travel si musia pripraviť zhruba 9000 EUR. Ďalej na neho bude čakať mesačný poplatok za vo výške približně 90 EUR za informačné systémy, marketingovú podporu a poštovné.


My Travel je cestovná agentúra, ktorá predáva cestovné služby poskytované rôznymi touroperátormi. Mimo to klientom ponúka aj predaj leteniek, autobusových cestovných lístkov a tiež cestovné poistenie. V domovskom Poľsku má My Travel momentálne 65 pobočiek, z ktorých 60 je v rukách franchisantov. "Naším cieľom je mať na konci tohto roka v Poľsku 80 kancelárií, samozrejme bez toho, aby sme nejako zľavili zo svojich požiadaviek na kvalitu poskytovaných služieb," povedal Damian Ozga, CEO spoločnosti My Travel.


Populárne na fóre