Spoločnosť LQZ Czechia sa sústreďuje na vyhľadávanie klientov firmám, ktoré následne svoje služby ocenia pomocou barteru. Zatiaľ prevádzkuje pobočky v Prahe a Opave.
Pondelok
02.06.2014
Firme LQZ Czechia sa oplatilo zamerať sa na barterové služby. Rozširuje sa prostrednictvom franchisingu a partneri sa jej hrnú.
 

Spolupráca na báze poskytnutia služby za inú službu, tzv. barter, sa na trhu začína viac uplatňovať. Veľa o tom môže povedať spoločnosť LQZ Czechia, ktorá pomáha malým a stredným podnikom získavať zákazky, ktoré môžu sprostredkovať prostredníctvom barteru. Minulý rok sa firma rozhodla využiť aj franchising, aby sa rozšírila do ďalších krajov. Oplatilo sa to.

Tento rok už firma našla prvého franchisanta a hlási sa ďalší. „Zaznamenávame vysoký záujem o našu franchisovú licenciu LQZ Czechia. Jednáme už so šiestimi záujemcami o podpísaní zmluvy,“ komentuje úspechy konateľka spoločnosti LQZ Czechia Hana Bendová a dodáva, že okrem Česka by rada našla partnerov aj za hranicami. V úvahu pripadá Slovensko a Poľsko. „Máme asi 15 záujemcov o master-licenciu v Poľsku, ale v túto chvíľu sa všetko prejednáva,“ približuje plány Hana Bendová.

Obchodom na základe barterovej výmeny sa darí. „ Minulý rok sa spoločnosti darilo vykazovať rastové hodnoty. Začiatok tohto roka ukázal oveľa lepšie výsledky a predpokladáme, že náš rast bude naďalej pokračovať,“ približuje výsledky Hana Bendová. Firma plánuje nájsť tento rok master-franchisantov v Poľsku a na Slovensku a v ČR chce predať aspoň 5 franchisových licencií.


Populárne na fóre