Na Slovensku klientky cvičia v šiestich centrách Contours, v Česku je ich 26.
Streda
28.05.2014
Franchisová fitness centra Contours chystajú expanziu aj na Slovensku.
 

Momentálne na tuzemskom trhu nájdeme šesť fitness centier značky Contours. Má však vyššie ciele. "Naším plánom je obsadiť fitness centry Contours všetky okresné mestá . Aj na Slovensku si totiž naše cvičenie našlo mnoho stúpenkýň," hovorí Ondřej Velc, master - franchisant Contours pre Českú republiku a Slovensko.

Konkurencia v oblasti fitness štúdií vedie firmy k tomu, že musí svoje podnikanie neustále inovovať. Preto franchisová sieť Contours, ktorá sa vyznačuje 30-minútovými kruhovými tréningy pre ženy, sa zamerala na pole zdravotného cvičenia a integruje do svojich pobočiek služby nutričného a motivačného poradenstva. Nie inak tomu je aj na Slovensku. Do toho pokračuje vo vyhľadávaní franchisantov v ďalších mestách .

Franchisový koncept Contours zaštíťuje u nás a v Česku spoločnosť Alfréd, ktorá už u našich západných susedov obsadila skoro všetky mestá nad 30 tisíc obyvateľov a vrhla sa aj na menšie, vlani otvorila fitness centra v Kroměříži a Jirkově. "Tieto pobočky fungujú vysoko nad očakávania. Vysvetlením môže byť nízka konkurencia v menších mestách," popisuje úspech Ondřej Velc. Plánem pre tento rok je predať 10 licencií na otvorenie centier v ČR .


Populárne na fóre