V súčasnosti tvorí poisťovaciu spoločnosť INSIA viac ako 350 kancelárií v ČR, na Slovensku, v Taliansku, Poľsku a Rumunsku. Počet registrovaných členov v sieti prekročil 1500.
Streda
14.05.2014
Sieť poisťovacích maklérov INSIA inovuje prevádzkový systém Yeti pre maklérov. Tiež rozširuje počet kancelárií.
 

Aj napriek nepriaznivým podmienkam na trhu sa darí poisťovacej spoločnosti INSIA rozširovať svoju sieť. Veľkú zásluhu na tom má aj jej stratégia rozvíjať sa na základe franchisovej spolupráce. Počas prvého štvrťroka INSIA otvorila ďalších 30 franchisových kancelárií a ich počet celkovo prekročil 350. Spoločnosť sa tiež úspešne rozvíja aj v zahraničí a okrem toho kladie dôraz aj na technologické inovácie.

„V nasledujúcom období sa zameriame predovšetkým na rast siete v Česku, ale aj na rozvoj našich zahraničných zastúpení v spolupráci so strategickým partnerom Marsh,“ dodáva generálny riaditeľ Ivan Špirakus.  INSIA má v súčasnosti kancelárie okrem Českej republiky tiež na Slovensku, v Poľsku, v Rumunsku a v Taliansku. Za hranicami je rozvoj úspešný, čo potvrdzuje otváranie ďalšej, už štvrtej, kancelárie v Rumunsku.

Doba ide dopredu a INSIA si je toho vedomá. Preto sa snaží neustále zlepšovať svoj prevádzkový systém Yeti. Aby makléri mali prácu jednoduchšiu, spoločnosť vyvinula aplikáciu Yeti pre mobilné telefóny na prácu s emailom. „Makléri môžu vďaka tomu byť neustále online, aj keď nie sú pri svojom počítači. Zverejnenie aplikácie korešponduje s víziou spoločnosti INSIA prinášať zmeny tak, aby boli pre všetkých čo najskôr použiteľné,“ komentuje funkciu IT riaditeľ firmy INSIA Tomáš Brablec s tým, že programátori práve pracujú na vývoji aplikácie autopoistenia pre taliansky trh a na ďalších funkciách Yeti pre telefóny.


Populárne na fóre