Rodina sa rozrástla

Portál Franchising.si sa stal 10.portálom spoločnosti PROFIT system, ktorý sa zaoberá nielen aktualitami z oblasti franchisingu, ale tiež pomáha hľadať vhodných franchisantov.
Pondelok
05.05.2014
Slovinský Franchising.si sa pripojil do siete spravodajských portálov o franchisingu spoločnosti PROFIT system.
 

Na začiatku tohto týždňa pribudol do rodiny portálov poradenskej firmy PROFIT system ďalší člen. Nový franchisový portál spustilo Slovinsko. Informácie o trhu, aktuálne novinky, rozhovory a analýzy s cieľom vyhľadávania slovinských franchisových partnerov novo ponúkne portál Franchising.si. V juhovýchodnej Európe už pôsobí portál Franchising.rs (Srbsko) a Franchising.hr (Chorvátsko).

Nemôžeme ignorovať, že tieto tri krajiny, teda Srbsko, Slovinsko a Chorvátsko, patria do rovnakého regiónu, čo je veľký trh. Podobnosti medzi jednotlivými trhmi sú zrejmé. Franschising.si ponúkne čitateľom možnosť pochopiť, čo sa deje na trhu franchisingu v Slovinsku a aké vzťahy má celý región juhovýchodnej Európy. Chceme tiež pomocou tohto portálu priblížiť čitateľom, ako funguje trh v celej Európe,“ popisuje dôvody spúšťania Igor Bogojevic, riaditeľ pobočiek PROFIT system z oblasti Jadranu.

Spoločnosť PROFIT system je najväčšia poradenská spoločnosť v oblasti franchisingu v strednej a východnej Európe. Okrem poradenstva prevádzkuje portály informujúce o franchisovom trhu už v 10 krajinách. Okrem Jadranského regiónu tiež v Maďarsku, Českej republike, Slovensku, Poľsku, Rumunsku, Rusku a na Ukrajine. Spoločnosť tiež vydáva v Poľsku, ČR a na Ukrajine magazín Vlastná firma FRANCHISING.