Otvorením novej prevádzkárne sa Hlohovec, mesto s 22 500 obyvateľmi, stáva 31. miestom, kde môžeme nájsť kanceláriu značky Directreal.
Streda
30.04.2014
Franchisová sieť Directreal otvorí novú pobočku v meste ruží. Reaguje tak na potreby trhu.
 

Vyťaženosť pobočky realitnej siete Directreal v Seredi a množstvo ponúk nehnuteľností z okolia Hlohovca stojí za plánom spoločnosti otvoriť novú pobočku práve v tomto meste. „Otvorením kancelárie v Hlohovci chceme zabezpečiť pre našich klientov ako aj pre maklérov väčší komfort pri poskytovaní služieb, zázemie pri osobných stretnutiach a tiež lepšie zviditeľnenie našej značky,“ vyjadrila sa majiteľka kancelárie Katarína Halabrínová, ktorá vlastní kanceláriu aj v spomínanej Seredi.

Otvoriť ďalšiu pobočku sa Katarína Halabrínová rozhodla aj na základe dobrej skúsenosti s franchisovým podnikaním, v ktorom vidí rad výhod. „Na začiatku nám umožňuje nastúpiť do už rozbehnutého vlaku. Nemusíme strácať čas skúšaním správnych postupov. Všetko, čo súvisí so sprostredkovaním predaja nehnuteľností, je vymyslené a najmä efektívne odskúšané v praxi. Vieme hneď na začiatku, čo funguje, ale aj to, čo zaručene nefunguje,“ hovorí Katarína Halabrínová s tým, že ak franchisant svoju činnosť citlivo prispôsobí podmienkam v jednotlivých lokalitách, neúspechu sa nemusí obávať.

V týchto dňoch už bola podpísaná nájomná zmluva a majiteľka pracuje na zariaďovaní priestorov novej realitnej kancelárie.  Vďaka novej realitnej kancelárii v Hlohovci sa počet pobočiek slovenského siete Directreal zvýši na 31.


Populárne na fóre