ČAF zvolila vedenie

Správna rada v zložení zľava Lubomír Milek, Kamila Zárychtová, Ján Gonda, Halka Pavlíková, Martina Parusová Zímová, Aleš Kotěra a Petr Šméral spoločne s výkonnou manažérkou ČAF Petrou Ritschelová.
Pondelok
14.04.2014
Česká asociácia franchisingu zvolila na svojej Výročnej členskej schôdzi prezidenta, správnu radu a dozornú radu.
 

Na výročnej členskej schôdzi Českej asociácie franchisingu sa udiali zmeny. Na schôdzi bola zvolená nová správna rada, ktorá sa rozrástla na 7 členov. Zmenami prešla tiež dozorná rada , ktoré od jesene chýbal jeden člen. Prezidentom bol opäť zvolený Ján Gonda, majiteľ master - franchisovej licencie konceptu Naturhouse.

Do správnej rady boli znovu zvolení Ján Gonda, Halka Pavlíková z právnej firmy Noerr, Martina Parusová Zímová z advokátskej kancelárie Kocián Šolc Balaštík a Lubomír Milek . Ďalšie 3 miesta obsadili nové tváre, konkrétne Kamila Zárychtová, riaditelka franchisingového konceptu Business for Breakfast, Aleš Kotěra z Nášho gruntu a Petr Šméral zo spoločnosti iDry, ktorý zároveň obsadil novú pozíciu viceprezidenta. Spoločnosť iDry pritom vstúpila do CAF tento rok vo februári.

Dozorná rada, ktorá číta 3 miesta , sa obmenila celá . Predsedom sa stal Jiří Krajča z Franchising Retail Academy, ktorého doplnil Hynek Pášma zo spoločnosti Smart software a Martin Jonáš z poradenskej spoločnosti Ad - vise. Aktuálne sa v Českej asociácii franchisingu nachádza 29 riadnych členov a ďalších 10 pridružených .