Program Socatots je reakciou na nízky počet rozvojových aktivít pre deti založených na správnej metodike a zároveň vhodných pre deti už od šiestich mesiacov.
Streda
11.06.2014
Slovenský trh láka nové zahraničné koncepty. Jedným z nich je i Socatots, sieť všeobecných materských škôl zameraná na športové aktivity.
 

Šport by mal byť prirodzenou súčasťou nášho života, a to už od detstva. Práve o tom sú presvedčení tvorcovia franchisovej siete Socatots, ktorá má ambície stať sa na Slovensku číslom jeden medzi vzdelávacími športovými programami, ktorá sa venuje výchove detí už od batoliat. Preto, aby sa jej to podarilo, hľadá master-franchisového partnera, ktorý by v tuzemsku túto sieť rozvíjal. „Socatots je celosvetový program určený dievčatám i chlapcom vo veku od 6 mesiacov do 5 rokov s ohľadom na ich komplexný rozvoj,“ hovorí Przemyslaw Olewnik, predseda predstavenstva spoločnosti Socatots Poľska s tým, že tréning je organizovaný vo forme tried rôznej náročnosti prispôsobených potrebám detí rôzneho veku.

Socatots umožňuje svojim partnerom v rámci franchisovej siete investovať do už kompletne zavedeného a osvedčeného konceptu, ktorý sa osvedčil aj v ďalších 55 krajinách sveta. Master-franchisant získa prístup k obchodnej stratégii konceptu, jeho metódam získavania nových zákazníkov a marketingovým materiálom.

Doteraz sa do programu Socatots zapoili viac ako dva milióny detí a ich rodičov z už spomenutých 55 krajín. Tí môžu navštevovať viac ako 800 škôlok. Iba v susednom Poľsku nájdeme viac ako 250 škôlok programu Socatots, plánom je však zvýšiť ich počet až na 400.


Populárne na fóre