Poľsko, Ukrajina, Kazachstan, to sú 3 štáty, kde už sa deti učia matematiku u franchisového konceptu 2plus2 Škola matematiky.
Pondelok
24.02.2014
V matematických kurzoch chce učiť deti franchisový koncept 2plus2 Škola matematiky.
 

Naučiť sa matematiku nie je pre deti ľahké. To sa rozhodla zmeniť spoločnosť Business Language Center s konceptom 2plus2. Jedná sa o doučovacie centra, ktorá prevádzkujú popoludňajšie kurzy matematiky pre deti a študentov vo veku od 3 do 19 rokov. Koncept, ktorý pochádza z Poľska, chce firma v tuzemsku rozširovať pomocou franchisy.

Že sa jedná o príťažlivý koncept, dokazuje aj záujem o franchisovú licenciu 2plus2 Škola matematiky podnikateľmi od našich západných susedov. "V tejto chvíli rokujeme s 2 vážnymi záujemcami z Prahy a Ostravy. Zatiaľ ale nebolo nič podpísané," hovorí konateľ firmy Business Language Center Marcin Kruszyński s tým, že naďalej pozýva k rokovaciemu stolu ďalších podnikateľov. Spoločnosť by koncept rada rozšírila aj na Slovensko, kde vidí podobný potenciál k rozvoju ako v Česku.

Vlani sa školám 2plus2 darilo. Firma oslávila najmä otvorenie dvoch pobočiek na Ukrajine a záujem naďalej rastie nielen tu. "Náš systém je výnimočný v tom, že sa dá rozvíjať v každom meste, či už veľkom alebo malom. Niektorí naši franchisanti už otvorili svoju druhú či tretiu školu," doplňuje Marcin Kruszyński. Franchisový koncept, ktorý má svoje korene v Poľsku, už rozvíja 31 prevažne franchisových pobočiek.


Populárne na fóre