Inšpektori ABCHI Home Experts skontrolujú na 200 položiek na nehnuteľnosti od strechy po podlahu. Novo začína pôsobiť na Slovensku.
Pondelok
03.02.2014
Franchisová sieť ABCHI Home Experts vychováva inšpektorov pre kontrolu nehnuteľností. Začína hľadať franchisantov aj u nás.
 

Prečistiť realitný trh a byť nápomocný v oblasti nákupu nehnuteľností, to je úlohou certifikovaných inšpektorov franchisovej spoločnosti ABCHI Home Experts. Firma, pôvodom z USA sa rozvíja už úspešne na českom trhu a na jeseň minulého roka sa rozhodla rozšíriť svoju pôsobnosť aj na Slovensko. Tu spoločnosť zatiaľ monitoruje terén, ale už teraz zaznamenáva vysoký záujem o franchisové licencie.

Firma má pre Slovensko rovnakú stratégiu rozvoja ako pre ČR. V prvom rade by rada obsadila krajské mestá. „Slovensko sme rozdelili na 3 veľké regióny, a to Košice a okolie, Bratislavu a stred Slovenska okolo Martina a Žiliny," upresňuje obchodný riaditeľ ABCHI Home Experts pre ČR a SR Tomáš Šimon. Pre tento rok si firma objednala cieľ otvoriť 3 až 4 franchisovej pobočky.

„ABCHI Home Experts vychádza z takmer desaťročného pôsobenia americkej spoločnosti A Buyer Choice Home Inspections. Naši inšpektori kontrolujú viac ako 200 veľmi dôkladne premyslených položiek, ktoré ukazujú skutočný technický stav nehnuteľnosti," objasňuje Tomáš Šimon. Investície na franchisovú licenciu sa pohybuje okolo 10 tisíc eur v závislosti od oblasti.


Populárne na fóre