Spoločnosť INSIA pôsobí mimo ČR a SR aj v Poľsku, Rumunsku, Maďarsku a Taliansku.
Pondelok
09.12.2013
Franchisová sieť INSIA chystá pre budúci rok pre svojich franchisantov rad noviniek. Jej strategický partner Marsh vo firme posilnil vplyv.
 

Franchisová sieť poisťovacích maklérov INSIA ukazuje, že svoju prácu robí dobre. Jej strategický partner Marsh sa rozhodol viac podporiť jej rozvoj, keď zvýšil podiel vo firme na 60 %. "Vďaka získanie majoritného podielu budeme môcť ešte viac podporiť medzinárodnú rast INSIA. Tento krok je ďalšou časťou globálnej stratégie Marsh v budovaní pozície na trhu poistenia malých a stredných firiem," komentuje udalosť Richard Radford, výkonný riaditeľ Marsh CEE.

Marsh a INSIA budú naďalej fungovať v Česku a na Slovensku ako samostatné spoločnosti pod svojimi značkami. V ďalších krajinách bude INSIA rozvíjať svoju činnosť pod značkou INSIA Europe. U nás a na slovenskom trhu má franchisová sieť INSIA viac ako 320 kancelárií s 1500 členmi a záujemcovia o členstvo v sieti sa stále hlási. "Chceme pokračovať v našej úspešnej činnosti. Pre našich členov chystáme nové projekty, ktoré prinesú ďalšiu pridanú hodnotu pre nich aj ich klientov," približuje plány generálny riaditeľ INSIA Ivan Špirakus.

Programová riešenie INSIA viedli aj k úspechu firmy v rebríčku Deloitte Technology Fast 50, ktorý sa venuje úspešným firmám v oblasti software. INSIA sa tu umiestnila už 8. rokom s rastom tržieb o 262 %. Na začiatku roka sa franchisová sieť dostala aj ocenenie Ruban d' Honneur v súťaži European Business Awards.


Populárne na fóre