Spoločnosť RE/MAX bola založená roku 1973 v americkom Denveru. Po celom svete má RE/MAX 6299 kancelárií, právne a finančne nezávislých subjektov situovaných v 90 krajinách sveta.
Pondelok
11.11.2013
Spoločnosť RE/MAX Slovakia prechádza zmenou vlastníckej štruktúry.
 

V minulosti ovládali masterfranchisu realitnej spoločnosti tri majitelia. Vzhľadom k tomu, že jeden zo spolumajiteľov svoj podiel predal jednému z existujúcich partnerov, došlo teraz k úprave majetkových vzťahov v rámci firmy. Majiteľom 60% podielu sa vďaka transakcii stal David Krajný, prezident RE/MAX pre ČR a SR . Regionálnemu riaditeľovi RE/MAX CZ Richardovi Churému novo patrí 40% podiel."Úprava podielov je len účtovný operáciou, ktorá sa voči trhu ani klientom neprejaví . Všetky naše aktivity na Slovensku budú aj naďalej prebiehať pod rovnakým vedením," vysvetľuje David Krajný.

Na konci tretieho štvrťroku tvorilo sieť RE/MAX na Slovensku 40 kancelárií, v ktorých pôsobilo 253 maklérov . Do októbra tohto roku sa podarilo otvoriť sedem nových kancelárií a predať deväť nových franchis. V tomto trende chce vedenie RE/MAX SK pokračovať. "Rovnako ako v Českej republike sme jednotkou na trhu a náš trhový podiel tu stále rastie. Vďaka zoštíhlenie majetkovej štruktúry budeme mať možnosť efektívnejšie rozvíjať úspešnú stratégiu na slovenskom trhu," dodáva Richard Churý.

Na českom trhu pôsobí spoločnosť RE/MAX od roku 2005. Disponuje tu 117 otvorenými kanceláriami s takmer 1200 makléri.


Populárne na fóre