Skinial začína s masívnou expanziou po svete. Koncept pôvodom z Nemecka už pôsobí v Austrálii, na Slovensku, v Švajčiarsku, Taliansku či v Španielsku.
Piatok
18.10.2013
Franchisová sieť kozmetickým štúdií Skinial rozbehla expanziu vo svete. Do dvoch rokov chce byť lídrom na trhu v odstraňovaní tetovania.
 

Dnes je po celom svete rozšírené odstraňovanie tetovanie pomocou laseru. Táto metóda je však príliš bolestivá a atrament môže naďalej zostávať v koži a neskôr spôsobovať i rakovinové bunky. Budúcnosť je teda v iných metódach. Jednu z nich už na trhu priviedla spoločnosť Skinial, ktorá tiež začala s expanziou vo svete pomocou franchisovej licencie. Uspieť chce i na Slovensku.

Koncept Skinial vznikol v Nemecku a rozvíja sa tam už viac ako 2 roky. „Aj napriek tomu, že v Nemecku pôsobí už 15 štúdií Skinial, sme stále neznámi. Preto tu chcem od septembra spustiť zvýšenú PR kampaň, ktorá by podporila našu zdravotne neškodnú techniku,“ približuje plány Klaus G. Böde, majiteľ konceptu Skinial. Tento rok začal masívnu expanziu do ďalších štátov. Najviac sa mu darilo v Austrálii, kde firma získala 9 franchisových partnerov počas štyroch mesiacov, čo do krajine vstúpil. Zaujímavý potenciál vidí Klaus G. Böde na Slovensku, kde zatiaľ prevádzkuje iba jedno centrum. Naopak v Rakúsku v rozvoji bránia reštriktívne zákony, pretože podobné štúdiá môže vlastniť iba lekár.

Jednotkou do dvoch rokov

Vo Švajčiarsku bol rozvoj zastavené, ale firma Skinial ho plánuje znovu obnoviť, pretože našla master-franchisanta, ktorý by v krajine rád vytvoril sieť kozmetických štúdií Skinial. Pokrok hlási Klaus G. Böde i v Taliansku, kde už má Skinial 2 partnerov a počas leta očakáva ďalších 3. Podobný vývoj prišiel i v Španielsku, kde bolo otvorené prvé franchisové centrum na konci júna.

Spoločnosť Skinial zatiaľ stále hľadá franchisových partnerov v ČR a Maďarsku, aby sa mohla rozvíjať aj v týchto krajinách. „Chceme, aby náš koncept bol vedený profesionálmi z odboru medicíny či kozmetiky a aby pochádzali z krajín, kam mierime,“ doplňuje Klaus G. Böde s tým, že do dvoch rokov by firma Skinial chcela byť lídrom na celom svete v oblasti odstraňovania tetovaní. Mimo Európu už prebiehajú jednania o master-licencii v Brazílii a Kanade.


Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024