Franchisové centrá Hany Bany sa nachádzajú na 13 miestach v ČR, a ďalšie 2 sú prevádzkované vo vlastnej réžií. Na Slovensku je zatiaľ jedno vlastné fitnes.
Piatok
18.10.2013
Franchisová sieť fitnes centier Hany Bany má všetko pripravené pre rozvoj na Slovensku a v Rakúsku.
 

Dámske fitnes centrum Hany Bany pokračuje v hľadaní výhradného zástupcu, tzv. master-franchisera, na slovenskom trhu. Firma Laut, ktorá Hany Bany zastupuje, už viedla jednania s viacerými záujemcami, tieto však stroskotali na vzájomných predstavách a požiadavkách. Kandidáti na master-franchisovú licenciu sa nestotožňovali s filozofiou dámskych fitnes štúdií Hany Bany. Na Slovensku tak v prevádzke zostáva vlastná pobočka Hany Bany v Bratislave.

Slovensko však nie je jedinou krajinou, kde by chcela franchisová sieť preraziť s ženskými fitnes centrami. "Už nejakú dobu premýšľame o rakúskom trhu. Máme už vytvorený biznis plán a čaká sa len na vhodného partnera, ktorý si zriadi master-franchisovú licenciu," hovorí konateľ spoločnosti Laut Jakub Šigut s tým, že aktuálne prebiehajú s kandidátmi jednania. Jakub Šigut verí, že rozvoj na rakúskom trhu by mohol nastať na prelome rokov 2013 a 2014. Na českom trhu plánuje Hany Bany tento rok otvoriť ďalšie štyri franchisové centrá.

Firme sa podarilo naviazať niekoľko kontraktov aj na veľtrhu Franchise Meeting Point, ktorý sa konal v marci v Brne. "Veľtrh bol pre našu firmu príjemný, avšak prínos pre nás zatiaľ nie je vôbec markantný. Viac budeme vedieť až v jesenných mesiacoch, pretože v tomto období sa do sektoru fitnes investuje najviac," približuje pozitíva Jakub Šigut s tým, že najlepším mesiacom pre otvorenie pobočky je október.


Populárne na fóre