aktuality

Slovensko | 03.04.2018

Sila čistej prírody aj tradície

Franšízu známej francúzskej kozmetickej značky Yves Rocher je možné obstarať už od 60 tisíc eur. Hodí sa aj do menších miest.

rozhovor týždňa | 03.04.2018

Franšízor má byť ako tréner

Športovci vyhrávajú medaile, prácu franšízantov zhodnocuje zisk. Je to ich odmena, hovorí Mariusz Włochkowski, úspešný franšízor portugalskej spoločnosti DepilConcept.

rozhovor týždňa | 25.03.2018

Nadšenie je pre nás viac ako skúsenosti

Koncept reštaurácií Easy Wine &Easy Beer je jednoduchý, inovatívny, a zárobkový. O výhodách podnikania s lotyšskou značkou hovoril franšízový manažér Juris Roganovs.

zahraničie | 23.03.2018

Levi’s zažil rekordný rok

Levi Strauss & Co. chce otvoriť počas roka 100 nových pobočiek. V poslednom štvrťroku 2017 jej predaje v Európe vzrástli o 28 %.

Slovensko | 21.03.2018

Ako na medzinárodnú franšízu

Pri expanzii franšízy do zahraničia je nutné venovať pozornosť nie iba podnikateľskému modelu, ale aj vzťahom s franšízantmi.

rozhovor týždňa | 19.03.2018

Kvalitné služby robí prax

Firma Medical Plus získala v Ocenení Českých Podnikateliek Cenu za inovatívne riešenie. Ako náročné je podnikať v zdravotníctve popisuje majiteľka Eva Dokoupilová.

zahraničie | 19.03.2018

KFC chce vzdelávať Číňanov

Historické tematické reštaurácie KFC v 18 mestách vzniknú pomocou Národného múzea Číny. Majú vzdelávať deti a mládež.

Slovensko | 14.03.2018

Voňavý biznis, vysoké zisky

Minimálne investičné riziko predstavuje franšíza chorvátskej značky L’Arome. Pri nulových poplatkoch ponúka vysoké marže na tovar.

zahraničie | 09.03.2018

Najlepšie franšízy? Stále rovnaké

Portál Franchise Direct zverejnil výsledky 10. ročníku Top 100 Global Franchises. Rebríček vedie trojica McDonald’s, KFC a Burger King.

zahraničie | 05.03.2018

Rekordman hier pod strechou

Americká franšízová značka Sky Zone patrí k najväčšiemu podniku na indoor zábavu na svete. K trampolínam pribudnú aj kurzy ninja.

zahraničie | 02.03.2018

Vapiano, recept na úspech

Franšízová sieť so sídlom v Bonne vstúpi na nové trhy, do roku 2020 má mať 330 reštaurácií. Jej popularita v Európe strmo stúpa.

zahraničie | 28.02.2018

McDonald’s chce byť zelený

37 tisíc reštaurácií začne používať ekologické obaly. Do roku 2025 by mali byť všetky odpady McDonald´s recyklované.

zahraničie | 26.02.2018

Viac franšíz, vyšší zisk

Majiteľ značiek KFC, Pizza Hut a Taco Bell, spoločnosť YUM! Brands, sa snaží zvýšiť počet svojich franšízových reštaurácií.

rozhovor týždňa | 21.02.2018

Franšízanti nám rastú z učiteľov

Počet škôl Helen Doron English stále rastie, záujem o výučbu trvá už 12 rokov, hovorí v rozhovore manažérka medzinárodného konceptu pre franšízing Barbora Tošenovská.

Slovensko | 21.02.2018

Pohostinstvo novej generácie

Koncepty Easy Wine a Easy Beer sú už niekoľko rokov atrakciou lotyšského hlavného mesta. Čo robí túto franšízu tak zvláštne?

zahraničie | 19.02.2018

Starbucks útočí na Čínu

Starbucks našiel svoj podnikateľský raj. V Číne otvára až 2 franšízy denne. Do roku 2021 tam chce mať viac ako 5 tisíc kaviarní.

horúca téma | 15.02.2018

Franšízy na sieti

Moderné podnikanie nie je vždy náročné, zarábať je možné aj iba vďaka notebooku. Franšízový e-shop ponúka nový český koncept Kiwicode, platbami po sieti sa zaoberá firma Paysera z Litvy.

zahraničie | 12.02.2018

5 odborov pre franšízu 2018

Akým podnikateľským odborom sa bude dariť vo franšízingu v tomto roku? V kurze je ázijská gastronómia a starostlivosť o vzhľad a krásu.

rozhovor týždňa | 08.02.2018

Podnikanie je nutné podporovať

Nie iba o podnikateľskom prostredí a chabej politickej podpore podnikateľov a malých firiem v Českej republike hovorili v rozhovore ekonomickí bratia Tomáš a Lukáš Sedláčkovi.

Slovensko | 07.02.2018

Tréningom k superbiznisu

Pre vedúcich manažérov či skúsených vedúcich tímov je určená franšíza TAB Board, ktorá sa zaoberá business poradenstvom.

1
2
4
5
<next>  
posledný